Szórakozás

Csatornát váltott a népszerű magyar műsorvezető-páros

Winkler Róbert és Bazsó Gábor megújult népszerű autós műsora ma jelentkezik először új tévécsatornán.

Tíz év után új csatornán, a régi műsorvezetőkkel és megújulva jelentkezik a Totalcar, amely az új évadban igazi nosztalgiát ígér a nézőknek. A Winkler-Bazsó páros műsorának első adása ma este kerül képernyőre a DoQ csatornán. A műsorban tizenéves német bálnákat és egy 350 milliós svéd szuper sportautókat is bemutatnak. Az első adás egészen a ’90-es évekbe repít vissza, méghozzá a nagytestű, tekintélyt parancsoló, német V8-as gengszter kocsik világába.

„A teszt apropóját az adta, hogy váratlanul és tök véletlenül rátaláltam egy 735i-s BMW-re és egy A8-as Audira. A két autó egy testvérpáré, akik mindketten annyira precízen rendben tartják a kocsijaikat, hogy kis híján szalonállapotban vannak. Talán a német autóiparra is jellemző, hogy első szóra ideadták az autóikat, pedig tudták, hogy a Hungaroringen fogjuk kitaposni a belüket. De a kocsik simán kibírták, és ez a nagy dolog” – avatott be az első rész tartalmába Winkler Róbert.

Ezek után szó szerint villámgyorsan a jelenben találjuk magunkat, a műsor fennállásának legdrágább, és legijesztőbb svéd szuper sportautójának segítségével.

„ A Koenigsegg gyárban is mászkáltunk egy csomót, úgyhogy hamarosan a nézők is láthatják, hogyan is készül az az autó, amely önmagában többe kerül, mint egy teljes évad Totalcar adás összes tesztautója együttvéve” – árul el az izgalmas részleteket Bazsó Gábor.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik