Szórakozás

Zámbó Krisztián mehet az X-Faktorból

zambo-krisztian(430x286)(2).jpg (zámbó krisztián, )
zambo-krisztian(430x286)(2).jpg (zámbó krisztián, )

Az RTL Klub nem kényszeríthet maradásra egy versenyzőt – írja a Bors.

Az énekes annyira csalódott volt szombati produkciója után, hogy kijelentette: ha nem tud helytállni, kiszáll az X-Faktorból, amelyben rajongói sem tarthatják bent, Jimmy fia feladja a versenyt, ha produkciója most sem éri el az általa elvárt színvonalat.

A Bors utánajárt, milyen következményei lennének Krisztián drámai döntésének. A műsor kreatív főszerkesztője azt mondta: ehhez hasonló itthon még nem történt, de külföldön már volt rá példa. A műsor epizódjainak száma adott, ezért ilyen esetben valamelyik kiesett versenyző térne vissza – tette hozzá Schiwert-Takács László.

Szerinte Krisztián felszívja magát, megmutatja, hogy helye van az X-Faktorban. Kétoldalú megállapodás van a csatorna és a versenyzők között, mindkét oldalon kötelezettségek és jogok szerepelnek, de nem lehetetlen, hogy valaki feladja a versenyt. Zámbó Krisztián is megteheti tehát, hogy otthagyja a versenyt, ha rosszul énekel – tette hozzá Schiwert-Takács László.

Az előző adás után Krisztián azt mondta a Hír24-nek, hogy neki kellett volna párbajoznia és kiesnie. Úgy fogalmazott, hogy valami másik dimenzióba került, mentálisan voltak problémái. „Fejben kell rendbe tegyem magam, túlzottan maximalista vagyok, lehet, hogy ez a gond.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik