Szórakozás

Már most van vevő Liptai Claudia összes könyvére – Elképesztő

Meglehetősen furcsa ötlettel állt elő Liptai Claudia egyik rajongója. Azt mondja, imádja a színésznőt, és emiatt szeretne felé egy meglepő, de szerinte kedves gesztust gyakorolni.

A férfi azt mondja, van mit aprítania a tejbe, állítása szerint milliomos. Azt is kijelentette, mivel régóta plátói szerelem fűzi a hírességhez, nem szeretné felfedni a kilétét, nem akarja Claudiát zavarba hozni. Ugyanakkor nagyon vágyik arra, hogy egyszer személyesen is találkozhasson a hírességgel, akit istennőként tisztel.

„Nagyon szeretném, ha egyszer elfogadná a meghívásomat, mondjuk egy ebédre. De tudom, hogy nem lennék az esete. Ugyanakkor szeretném kifejezni azt, hogy mennyire kedvelem, ezért elhatároztam, őrültséget művelek. Szeretném megvenni az összes könyvét, ami tudomásom szerint csütörtökön jelenik meg. Már felhívtam az egyik könyvesboltot is ebben az ügyben, kértem, hogy segítsenek. Mondanom sem kell, hogy kinevettek. Hiába bizonygattam, hogy én komolyan gondolom, nem hittek nekem” – állítja a fanatikus milliomos, aki állítása szerint küldött már kisebb ajándékot és virágot is Liptai Claudiának, aki viszont nem ismeri a férfit.

Természetesen Claudia véleményére is kíváncsiak voltunk a különös felajánlással kapcsolatban. Menedzsmentjétől megtudtuk: a színésznő megtisztelőnek találja, hogy rajongója az összes könyvet meg szeretné venni, de a cél mégiscsak az, hogy a kötet minél több emberhez eljuthasson.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik