Szórakozás

Botrányt okozott Richard Gere libidója

richard gere (reichard gere)
richard gere (reichard gere)

Ugyan túlvan már a hatvanon is Richard Gere, de ez még nem jelenti azt, hogy nem próbálja meg egyből felszedni azt a nőt, aki megtetszik neki.

A napokban Long Island egyik legnépszerűbb éttermében ünnepelte Richard Gere ügynöke és menedzsere társaságában, hogy életműdíjat kapott a Hamptoni Nemzetközi Filmfesztiválon. A hatvanhárom éves színész azonban a mulatozás után is szeretett volna hazavinni valamit. Pontosabban valakit, aki éppenséggel más felesége volt. A még mindig szívtipró formában lévő sztár vacsora közben kiszúrta magának a másik asztalnál ülő csoport egyik hölgytagját, majd hosszú szemezést követően oda is ment hozzá. Gere senkitől nem zavartatva flörtölni kezdett kiszemeltjével, és szép szavakat suttogott a fülébe. Miközben a fiatal nő férje ott ült velük szemben.

A levegőnek nézett úriember pedig nem is tűrte sokáig, hogy asszonyát vinni akarják, így felpattant a székéből, és hangos, nem túl udvarias módon elzavarta Richardot. Ám a célpontját nem akarta elengedni az ezüsthajú vadász, és változatlanul folytatta a hódító hadműveletét. Amitől a férj még dühösebb lett, és második nekifutásra már ki tudta kergetni Gere-t az étteremből. Sőt még utána ment a parkolóba, hogy biztosan elhagyja a környéket is.

A színész sajtósa persze próbálta kimosni ügyfelét az esetet követően, és az ő története szerint csak viccelt Gere, amikor odalépett az idegen asztaltársasághoz. Hiszen ő boldog és hűséges férje a tőle tizenkét évvel fiatalabb egykori Bond-lánynak, Carey Lowell-nek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik