Szórakozás

Elcsúfítja magát Steiner Kristóf?

Steiner Kristóf élete minden nagyobb vagy apró-cseprő eseményét, a világ dolgairól való vélekedését közzé teszi a legnagyobb közösségi portálon. A híresség ezúttal fogsoráról elmélkedett, amit a tőle megszokott humorral dobott fel.

Amikor tükörbe nézett Steiner Kristóf, különös dologra lett figyelmes, amit rögtön ki is postolt Facebook oldalára.

“Hűha. A felső fogsorom előbújt, mint a tavasz első virágai. Három évtizeden át ignoráltam a felnőttek intő szavait, melyek szerint ló fogaim lesznek, ha nagy leszek, ám mivel semmiféle erre utaló jelet nem fedeztem fel, tovább hódoltam káros szenvedélyemnek, az ujjszopásnak” – kezdte.

“Alvás közben, moziban, az írásban elmélyülve, amikor depis voltam, vagy amikor egyszerűen csak egy kis lelki békére vágytam, a jobb hüvelykujjam volt a legjobb barátom. A rajztanárnőm még csiliporba is mártotta az ujjamat, hogy leszoktasson. (Ez már gimiben volt.) Van valakinek jó tippje, hogyan szokhat le egy harmincéves férfi az ujjszopásról?” – kérdezi ismerőseit és barátait.

“Öröm az ürömben: kiskorom óta vágytam rá, hogy amikor mosolygok, látszódjon a fogsorom, de az ajkaim… ööö… struktúráltsága ezt sajnálatos módon ezidáig nem tette lehetővé. ‘Szerencsére’ harminc év áldozatos ujjszopása mára meghozta gyümölcsét. Julia Roberts, kösd fel a gatyád!” – viccelődött Kristóf, és azt is hozzátette, nem viccel, valóban szopja az ujját, sőt!  “A párnacsücsök is befigyel. Van, hogy még álmomban is pattogtatom” – tette hozzá, majd humorosan folytatta:”Sőt, ha igazán csábító inggallért látok valakin, azonnal kényszert érzek, hogy csücsközzek rajta. Ezt sokan nehezen tolerálják.

Kristóf posztját sokan kommentálták, aki ismerősei kérdéseire elmondta, a higiénia nagyon fontos számára, soha nem szopja az ujját, ha előtte nem mosott kezet. A híresség azt is kifejtette, rossz szokását nem szeretné különösebben elemezgetni, sőt a gyökerére sem kíváncsi.

“Ha abba kell hagynom, abbahagyom anélkül, hogy a dolog miértjébe különösebben belegondolnék. Az ember mindent analizálgathat, de minek. Nyilván ugyanaz a gyökere, mint a lábak és karok állandó kereszteződésének, a körömrágásnak, a pattanásnyomkodásnak, a hajrágcsálásnak és pödörgetésnek. Mindenkinek vannak ilyenjei” – vélekedik. Azt azonban leszögezte, muszáj leszoknia, mert tényleg “menetelnek előre” a metszőfogai.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik