Szórakozás

El kell szakadnia gyermekétől Deutsch Anitának

A Barátok közt szereplőjeként ismertté vált színésznőt nagyon megviselik ezek a hónapok. Kisebbik kislánya most ment óvodába, az elszakadás pedig mindkettőjüket nehéz feladat elé állítja.

Deutsch Anita néhány apróbb felkérés mellett jelenleg főképp családanyaként áll helyt. A színésznő minden idejét két kislányával, a hétéves Emmával és a kétéves Hannival tölti. Az eddigi boldog és kiegyensúlyozott családi életet azonban idén egy mindenki számára elkerülhetetlen dolog, az óvodába szoktatás zavarta meg.

„A kislányom most ment óvodába, a nagylányom pedig már másodikos, így nekik is elkezdődött a mindennapos nagybetűs élet. Egy anya nagyon nehezen éli meg, amikor a gyermeke óvodába megy. Ahhoz hasonló érzés ez, mint amikor elvágják a köldökzsinórt… Az ovis beszoktatás mindkettőnket nagyon megviselt, de azért jól vettük az akadályokat” – mondta el a Hír24-nek a Barátok köztben ismertté vált színésznő.

Deutsch Anita elárulta, hogy az óvoda miatt minden hétköznap hat órát kell külön töltenie Hannitól. A felszabadult időt valószínűleg munkára fogja fordítani, ugyanis ha minden jól megy, hamarosan újra képernyőre kerül a Viasat3 műsorában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik