Szórakozás

Nagy Adri jogosítvány nélkül vezetett

A Megasztár felfedezettje már másfél évvel ezelőtt is vezetett, pedig csak nemrég tett sikeres KRESZ-vizsgát. Nagy Adrienn egy hónap múlva már legálisan is volán mögé ülhet.

A 24 éves énekesnő már jóideje szeretett volna jogosítványt, azonban csak néhány hete szánta rá magát arra, hogy beiratkozzon egy autósiskolába.Nagy Adri már meg is tette az első lépést a vezetői engedélye megszerzéséhez, ugyanis sikeresen letette a KRESZ-vizsgáját.

“Már évek óta gondolkodtam azon, hogy beiratkozzam egy autósiskolába, de most vált igazán szükségessé. Gyakran kell mennem egyedül rendezvényekre, fellépésekre, és Kecskeméten élő édesanyámat is sűrűn látogatom. Ezek az utazások sokkal kényelmesebbek, ha én vezetek” – mondta a Megasztár felfedezettje.

Nagy Adrienn KRESZ-vizsgája elsőre sikerült, egyedül a furcsa vizsgakérdések és a műszaki ismeretek okoztak neki problémát. Az énekesnőnek valószínűleg a gyakorlati órák sem jelentenek majd gondot, ugyanis korábban már kipróbálta magát a volán mögött.

“Másfél évvel ezelőtt egy kedves barátom bízta rám az autóját. Akkor egy rét közepén próbálhattam ki, milyen vezetni. Szerencsére hamar ráéreztem a dologra, így szerintem most is jól fog menni” – újságolta az énekesnő, aki tervei szerint egy hónap múlva már legálisan ülhet volán mögé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik