Szórakozás

Titokban házasodik Orosz Barbara?

Boldogan mondja majd ki párjának az igent Orosz Barbara. A műsorvezető azt állítja, ennek még nincs itt az ideje, de már nagyon közeleg.

Ritkán mesél szerelméről Orosz Barbara, ám most a TV2 kamerái előtt kivételt tett, sőt, még viccelődött is kicsit kedvese rovására. „A párom nagyon nem szereti, ha olyan nagyon romantikusnak állítom be, de elárulom, az” – mosolygott.

„Szerintem az a férfi, aki mindennap ágyba hozza a reggelit, és vörös rózsát is mellékel hozzá, az igenis romantikus” – tette hozzá Barbi, akit párja nemrégiben egy toszkán utazással lepett meg.


A Tűsarok műsorvezetője arról is mesélt, ha szerelmén múlna, már rég házasok lennének, ő viszont még nem érzi úgy, hogy eljött ennek az ideje, fontos számára a szabadság. Barbi azt azonban bevallotta, biztos benne, hogy az ő felesége akar lenni, és tőle akar majd gyereket. Sőt, már azt is eldöntötték, ha kisfiuk születik, Marcell Andrásnak fogják hívni.

Barbi elmondta, hogy talán azért van icipici fenntartása a házassággal szemben, mert az ő szülei elváltak, azonban nagyszülei házassága boldog volt, így inkább az ő jó példájukra próbál gondolni.

A gyönyörű műsorvezető korábban már mesélt arról, hogy miképp tervezi egybekelésüket. Elárulta, hogy – sok más nővel ellentétben – egyáltalán nem vágyik hatalmas cécóra, hosszú, fehér menyasszonyi ruhára. Ez utóbbit azzal magyarázza, modellként viselt már ilyesmit, így az semmi újdonságot nem nyújtana számára.

Barbara minden vágya, hogy  csendesen, romantikus körülmények között mondja ki párjának a boldogító igent, ahol nem figyelik őket kíváncsi tekintetek. A műsorvezető és szerelme valószínűleg külföldön fogadnak majd örök hűséget egymásnak, ám hogy mikor, azt egyelőre még ők sem tudják.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik