Szórakozás

Elképesztően dögös fotók a TV2 műsorvezetőjéről

orosz barbara (orosz barbara)
orosz barbara (orosz barbara)

Orosz Barbara dögösebb, mint valaha. A Tűsarok műsorvezetője akkor talán még szebb, amikor táncol. Erről tanúskodnak a most előkerült fotók is.

„Nálam a tánc mindennapos program: táncolok, ha boldog vagyok, ugyanakkor rosszkedv esetén is kiváló gyógyírt jelent. Minden eseményt imádok, ahol hódolhatok ennek a szenvedélyemnek. Ha pedig nincsen bál, buli vagy esküvő, akkor egyszerűen otthon, a párommal perdülünk táncra” – árulta el Barbi, aki nemcsak tánciskolába járt egykor, de a színiiskolában balettórákat is vett.

A színész-műsorvezető azonban azt szereti legjobban, amikor a saját kedve és stílusa szerint mozoghat, az aktuális lelkiállapotának megfelelően.

„Tánc közben úgy érzem, hogy tökéletesen ki tudok teljesedni. Ilyenkor abszolút elengedem magam és tisztán átérzem, átélem a pillanatot, minden mást kizárva. Egyedül is csodálatos műfaj, ha párban műveljük, akkor olyan mélységeket és bensőséges pillanatokat élhetünk át, amit egyébként talán csak a szerelemben” – summázta Barbi, aki szeptember 14-én is hódolhat szenvedélyének, hiszen ekkor rendezik meg Budapesten és több vidéki városban is a Tánciskolák Éjszakáját.

Addig is azonban, amíg a Barbarával való találkozásra várnak a rajongók, itt megnézhetik, milyen káprázatosan fest a híresség, amikor éppen elragadja a tánc varázsa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik