Szórakozás

Transzvesztitával került intim kapcsolatba Tom Cruise

Tom Cruise-nak pikáns kalandban volt része az egyik éjszakai klubban, amikor egy nőnek öltözött férfi paskolgatta a hátsóját.

A The Box nevű londoni klub általában tömve van A-listás hírességekkel, de Matt Damon negyvenkettedik születésnapján fél Hollywood ott ünnepelt. Többek közt Tom Cruise is a vendégsereg része volt, és az est egy bizonyos pontján főszereplővé is lett. A hely házigazdája ugyanis egy neves transzvesztita előadó volt, aki kinézte magának a szcientológusok poszterfiúját. Odalépett Tomhoz, és alaposan elfenekelte előbb kézzel majd egy erre kitalált paskolóval is, amit Cruise nagyon élvezet, és érezte, hogy a poénon van a hangsúly, nem azon, hogy egy nőnek öltözött férfi játszik a hátsójával. A szülinapos Damon is hasonló törődésben részesült, csak vele jóval tovább foglalkozott a művésznő, hiszen ez az ő estéje volt.

Tom egyébként egyedül érkezett a bulira, és nagyon nem is érdekelte, hogy nők is vannak a klubban, aminek egyesek szerint az az oka, hogy Cameron Diazban már vigaszra talált a Katie Holmestól való válására.


Nem vette rossz néven a fenekelést

Ajánlott videó

Olvasói sztorik