Szórakozás

Tűz ütött ki a Jóban Rosszban stúdiójában

bodolai dandi (bodolai dandi)
bodolai dandi (bodolai dandi)

Tűz ütött ki a Jóban Rosszban stúdiójában. Balesetről azonban csak a TV2 sikersorozatának forgatókönyve szerint van szó, bár a lángok igaziak voltak a Bodolai lakásban. Tóth Roland annyira várta a forgatást, hogy nem is akarta engedni, hogy dublőr helyettesítse a veszélyes jeleneteknél.

A Bodolai családnak sosem telnek unalmasan a napjai. A Jóban Rosszban történetében most egy tűzeset borzolja majd a kedélyeket. Bandi, hogy spóroljon, megbütyköli a család villanyóráját. Az áram azonban megrázza Bodolait, és a karja égni kezd.

„Szerencsére még nem ért áramütéses baleset. A jelenettel kapcsolatban azonban nagyon lelkes voltam, én akartam csinálni mindent, de be kellett látnom, hogy valóban túl veszélyes mutatvány, melyhez szakemberre van szükség” – mesélte Tóth Roland.

„Nagy fegyelmezettséget igényelt, és pontosan ki volt számolva minden mozzanat, de a kaszkadőr lenyűgöző profizmussal kezelte a helyzetet. Az egész stáb számára érdekes volt, hiszen nem mindennapiak az ilyen kaszkadőr-jelenetek” – tette hozzá a Jóban Rosszban Bandija, aki azt is elárulta, az elkövetkezendő napokban még jócskán éri meglepetés a Bodolai családot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik