Szórakozás

Hatezer a pásztoróra a Korda-villában

A hotelben nem kérnek személyes iratokat a recepción, teljes a diszkréció. Balázs Klári nem tud róla, hogy náluk lenne szobakiadás 1-2 órára - írja a Blikk.

Pásztorórák eltöltésére is lehetőség van a Korda-villában, amely a közkedvelt táncdalénekes házaspár, Korda György és Balázs Klári tulajdonában van – állítja a bulvárlap. „Átutazóban van, esetleg szeretné meggyőzni üzleti partnerét? Vagy egészen egyszerűen csak relaxálna néhány órát csendes, nyugodt környezetben? Várjuk szeretettel!” – olvasható a hotel honlapján.

A Blikk újságírói nem rejtették véka alá szándékukat, amikor bejelentkeztek a hotelbe. Kézen fogva, szerelmesen érkeztek a szállodába, ahol a recepciósnak nem lehetett kétsége afelől, milyen céllal is vesznek ki szobát, mindössze két-három órára. Teljes diszkréciót ígértek számukra, még fizetésnél sem kérték el az adataikat.

A lap megkereste Balázs Klárit, aki a hotel ügyeit intézi. Ő nem tudott róla, hogy náluk lenne szobakiadás 1-2 órára. Mint mondta: sokszor név szerint ismeri a vendégeket. Rengeteg külföldi visszajáró üzletember jár hozzájuk, azt pedig nem tudhatja, ki az, aki rosszkislányt húz maga után. Nem kérdezheti meg attól, aki kivesz egy szobát, hogy a hölgy, akivel érkezik, kicsoda! Lehet, hogy ha valaki kifejezetten rosszkislányoknak csinálná a panzióját, jövedelmezőbb lenne, de náluk nem ez a helyzet, mert ők szállásközvetítő cégekkel vannak szerződésben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik