Szórakozás

Ezért menekül lánya Madonnától

Madonna legnagyobb gyereke, Lourdes hamarosan elhagyja anyját, hogy megszabaduljon a szigortól és a reflektorfénytől.

A világ egyik legirigyeltebb gyereke születése óta Lourdes Leon, hiszen ő Madonna lánya, aki gond nélkül élhet haláláig, és anélkül sztárként kezelik, hogy bármit is elért volna. Ám ő már korántsem annyira elégedett a helyzetével. A tizenhat éves “divattervezőnek” elege van abból a médiafigyelemből, amit anyja hírneve miatt kap. Egyetlen nyugodt percet sem tölthet el nyilvános helyen, mert azonnal fotózni kezdi valaki. Az sem tetszik neki, hogy Madge változatlanul rá akarja erőltetni az akaratát, és rettenetesen szigorúan fogja, mintha még mindig kisgyerek lenne.

Ezért a sztárcsemete komoly lépésre szánta el magát, állítólag elhagyja anyját és a testvéreit. Lola egy New York-hoz közeli magániskolába akar beíratkozni. A Bard College művészeti főiskolán nemcsak azt tanulhatja, amit szeretne, de a kollégiumban végre korban hozzáillő, igazi emberekkel élhet együtt, a médiának pedig nyoma sem lesz a környezetében. Az önálló életet annyira komolyan gondolja Lourdes, hogy anyagi támogatást sem fogad el Madonnától, a Material Girl nevű divatcégéből ugyanis bőven van annyi bevétele, hogy az iskolai és egyéb költségeit kifizesse. Persze az más kérdés, hogy a vállalkozás igazából a mama nevén van, és ő jogilag a tulaja.


Nem Madonna lánya, hanem Lourdes Leon akar lenni

Madonna egyébként már korábbi interjúiban megjósolta, hogy szerinte nem lesz vele sokáig Lola. A lánya ugyanis koravén, és már most teljes jogú felnőttként gondolkodik, akit képtelenség irányítani, mert mindenről megvan a saját véleménye, ezért szeret maga dönteni az életéről. A tinilány elszakadási vágyát pedig az is jelezte az elmúlt időszakban, hogy öccsével, Roccóval ellentétben, és a korábban tőle tapasztaltaktól eltérően, már távol tartja magát Madge koncertjeitől, illetve a divatcégük rendezvényeit leszámítva, semmilyen sajtófigyelmet kiváltó megmozduláson sem jelent meg anyjával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik