Szórakozás

Ez a titka Dér Heni szuperalakjának

dér heni (dér heni)
dér heni (dér heni)

A Sugarloaf énekesnőjével nagyot fordult a világ a Megasztár óta, amelyre még vajdasági gimnazistaként jelentkezett. A közönség hamar megkedvelte, sokan felháborodtak, amikor a verseny elején kiesett. Énekhangján kívül azonban arról is sokan beszélnek, mi lehet Heni tökéletes alakjának a titka.

“Bár nem vagyok hízékony alkat, sajnos hajlamos vagyok a vizesedére. Ha egy kicsit nem figyelek oda vagy rendszertelenül eszem, esetleg lelkileg lestrapálom magam, az mind meglátszik az arcomon és a külsőmön. Vidéken nőttem fel, gyerekként rossz evő voltam, az orvosok vitaminokat szedettek velem. Aztán Pestre kerültem, és a városi élet velejárójaként kezdtem el hízni”- mesélte az énekesnő.

Heni azt is elárulta, volt, hogy kikérte dietetikus véleményét. “Tapasztalatom szerint a sikeres fogyókúra nem csupán sportolásból, és nem csupán tudatos étkezésből vagy valamilyen kezelésből áll. Mindezeket egyszerre kell beiktatnunk az életünkbe. Mert hiába futunk mindennap, ha rendszertelenül étkezünk, és hiába táplálkozunk egészségesen, ha mellette nem tudunk sportolni. Tavaly nyáron három hónap alatt hat kilótól szabadultam meg. A titok nyitja, hogy csak kéthetente álltam mérlegre. Az első két-három hét a méregtelenítés ideje, ami borzasztó, mert tiszta pattanás lettem, miközben tisztult a szervezetem, ugyanakkor a lelkem megtisztulását is éreztem” – mondta el Heni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik