Szórakozás

Botrányfilm a leszbi lányát eladó milliárdosról

Sacha Baron Cohen (Sacha Baron Cohen)
Sacha Baron Cohen (Sacha Baron Cohen)

Sacha Baron Cohen újabb témát talált magának, és megfilmesíti annak az üzletembernek a történetét, aki milliókat kínált meleg lánya megtérítéséért.

Keményen odacsapott már a divatiparnak, a médiának és a politikának is Sacha Baron Cohen, de még mindig van a világnak olyan része, ahol nem húzta ki a gyufát. Ezen listáról lassan Hong Kongot is kihúzhatjuk, miután előkészítési fázisba lépett új filmje. A leszbikus című alkotás valószínűleg nem kíméli majd az egykori angol gyarmatot.

A történet alapját Cecil Csao milliárdos múlt heti, elég bizarr ötlete szolgáltatja. A milliárdos ingatlan befektető hatvanöt millió amerikai dollárt kínált annak a jó képességű úriembernek, aki leszbikus lányát megtéríti, elszereti a barátnőjétől és feleségül veszi. Csao ugyanis képtelen elviselni, hogy Gigi a saját neméhez vonzódik, ami nemcsak szégyent hozott a fejére a szigetországban, de unokája sem lesz, aki továbbvihetné az üzletet. A nem mindennapi ajánlat sztorijának feldolgozásában pedig kap majd rendesen a Hong Kong-i kultúra, ahol többek közt a melegek házassága sem engedélyezett.


Ali G, Borat, Brüno és Aladeen admirális után újabb beteg figurát kelt életre

Ajánlott videó

Olvasói sztorik