Szórakozás

Börtönbe került a világsztár

Daryl Hannah (Daryl Hannah)
Daryl Hannah (Daryl Hannah)

Buldózerekre mászott fel Daryl Hannah, hogy tiltakozzon egy olajvezeték megépítése ellen. Ennek aztán meg lett a következménye, ismét bevitték a rendőrségre.

Egykoron a világ egyik legszexisebb nője és keresett színésznő volt Daryl Hannah, ma már viszont csak egy agyonplasztikázott egykori sztár, aki a természetvédelem érdekében bármire képes. Csütörtökön például behatolt egy winnsboroi farmra, hogy megakadályozza a TransCanada olajvezeték építését. A szőkeség egy hetvennyolc éves dédnagymama társaságában először csak beállt a munkájukat végző buldózerek elé, majd többre fel is mászott, hogy megállásra kényszerítse őket. A munkások azonban kihívták a rendőrséget, miután nem lehetett elzavarni a heves vérmérsékletű párost, így letartóztatták mind Darylt, mind a nagyit. Egész éjszakára a Wood Megyei Börtönben tartották őket, és állítólag csak a mai nap kerülnek majd szabadlábra. Azt még nem tudni, hogy vádat is emelnek-e ellenük, amiért magánterületre törtek be, és veszélyeztették a saját, valamint mások testi épségét, vagy ennyivel megúszták a dolgot.

Tavaly nyáron Daryl hasonló okok miatt szintén a rácsok mögött töltött egy napot, amikor Washingtonban protestált egy másik olajvezeték létesítése ellen.


Készült már előnyösebb fotó is róla

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik