Szórakozás

Kikészülhetnek a magyar tévés kisfiai

Ada (Ada)
Ada (Ada)

Már szinte biztos, hogy a főváros az állatkertnek adja a Vidám Park jelenlegi területét. A Hír24 sztárszülőket kérdezett arról, mit szólnak a hírhez.

A Vidám Park hosszú évek óta veszteséges, elavult, drága, és egyre kevesebb látogatója van. A főváros a szomszédos állatkertet szeretné fejleszteni, ezért a Vidám Park területét egybeolvasztják vele. A Hír24 kíváncsi volt, hogy a magyar sztárszülők mit gondolnak a döntésről.

Geszti Péter támogatja a dolgot, szerinte ugyanis az önkormányzat ötlete az egyetlen racionális megoldás. „Még sohasem jártam a Vidám Parkban a gyerekeimmel, mert túl kicsi. Tisztában vagyok vele, hogy ez egy veszteséges vállalkozás, ezért nem támogatom, hogy közpénzből legyen fenntartva” – mondja határozott véleményét az X-Faktor mentora, aki szerint a szórakoztató központnak magánkézben a helye.

Ada iker kisfiai hároméves koruk óta minden nyáron ellátogatnak a Vidám Parkba. A Viva Tv volt műsorvezetője maga is imádja a közel 60 éves múltra visszatekintő szimbolikus parkot. Ada még nem tudja, hogyan tálalja a megszűnést a gyerekeinek. „Imádták, és ki fognak készülni, ha megtudják, hogy nem mehetnek többet. Rendszeresen elvittem őket, nagyon szerették a hullámvasutat és a többi játékot is” – meséli Ada, aki egyedül a borsos árakkal nem volt kibékülve.

Keleti Andrea így reagált a hírre: „Eddig is olasz vidámparkokba mentünk a nyaralások alatt, talán egyetlen alkalommal voltunk a fővárosiban. Akkor is egy teljes olasz nyaralás árát költöttük el, szerintem nem működött túl racionálisan a park” – mondta.

Talán az jelenthet egy kis megnyugvást az aggódóknak, hogy néhány régi patinás játékot – mint például a hullámvasutat – az állatkert tovább üzemeltet majd, és azokat a gyerekek a későbbiekben is ugyanúgy használhatják, mint eddig.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik