Szórakozás

Bicskával szúrta nyakon és egy húsklopfolóval is fejbe vágta lakótársát

A két férfi között azért alakult ki vita, mert a lakástulajdonos négy hónapja befogadta a hajléktalan férfit, és ezért cserében anyagi ellenszolgáltatást várt tőle.

Önbíráskodás miatt indult büntetőeljárás egy 61 éves fehérvári férfivel szemben, aki szeptember 30-án kora délután a Szedreskerti lakónegyedben található lakásában bántalmazta lakótársát.

A két férfi között azért alakult ki vita, mert a lakástulajdonos négy hónapja befogadta a hajléktalan férfit, és ezért cserében anyagi ellenszolgáltatást várt tőle. Szerinte 300 000 Ft-tal tartozott neki a korábbi fedél nélküli férfi. Ezt kérte számon rajta, amikor szóváltásba keveredtek, majd a vita hevében a férfi egy húsklopfolóval fejbe vágta, és egy bicskával nyakon szúrta a sértettet, aki ennek során nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Az elkövetőt a rendőrök előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol önbíráskodás elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során vallomást nem tett. Ezt követően a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették, és kezdeményezik előzetes letartóztatását – mondta el a Fehérvár24-nek a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik