Szórakozás

Amerikai tévécsatornához szerződött Tatár Csilla?

Jó hangulatban telik Tatár Csilla és férje, Gönczi Gábor New York-i pihenése, Csilla azonban még a nyaralás alatt sem tud elszakadni a tévézéstől.

A minap csupán annyit árult el Facebook-oldalán Tatár Csilla, biztos benne, nagyszerű hét elé néz. Most azonban kiderült, miért is örült előre a műsorvezető. Férjével, Gönczi Gáborral New Yorkba utaztak és fotóik tanúsága szerint remekül érzik magukat.

“Íme eltűnésem oka. Megérkeztünk New Yorkba, ahol végre találkozhatok az unokatestvéremmel és családjával, akit 2 éve nem láttam! Utoljára 5 éve a nászutunkon jártunk itt, most pedig az évfordulónkat így itt ünnepeljük” – árulta el rajongóinak a műsorvezető.


Csilla azonban nem csupán romatikázással tölti az idejét, arra is lehetősége nyílt, hogy az ottani Voice plakátja előtt pózoljon, sőt, még az NBC mikrofonját is a kezébe vette. Az ezt bizonyító fotót látva sokan megrémültek, mondván, Csilla külföldre szerződött. Mindenkit megnyugtathatunk, a műsorvezető hamarosan visszatér a Mokkába, az NBC-s életet csak néhány percre próbálta ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik