Szórakozás

Benzinkutat akart rabolni, de a fogdán kötött ki

Azonosította és elfogta a rendőrség azt a férfit, aki 2012. szeptember 26-án ki akart rabolni egy benzinkutat Szegeden az Etelka soron.

A fiatalember hajnalban bement a benzinkútra, ahol megkérte az egyik ott dolgozót, hogy segítsen neki a kerékpárja felpumpálásában – tájékoztatta a Szeged24-et Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A benzinkutas elindult, de a férfi nem a biciklijéhez ment, hanem felkapott egy lapátnyelet és közölte a sértettel, hogy kirabolja a kutat. Ezt követően többször megütötte az eladót, aki ennek következtében a földre esett, majd elkapta a lapátnyelet és magával rántotta a támadóját, aki végül egy fillér zsákmány nélkül elmenekült.

A Szegedi Rendőrkapitányság Nyomozó Alosztálya a Közrendvédelmi Osztály egyik járőre, valamint az Orosházi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja közreműködésével azonosította a rablás bűntette kísérletével megalapozottan gyanúsítható személyt, akit a nyomozók ma délután Szegeden elfogtak. A rendőrség a 23 éves csanádapácai férfit kihallgatását követően őrizetbe veszi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik