Szórakozás

Keményen megalázták GaGa családját

Az étteremkritikusok szerint a Lady GaGa szülei által üzemeltetett kiszolgáló egység rosszabb, mintha herpesze van az embernek.

Az utóbbi időben szépen kikerekedett Lady GaGa, ami szerinte nem meglepő, mert a szülei éttermében olyan mennyei az étel, hogy minden egyes látogatásakor kilókat hízik. Eme kijelentés után a New York-i meghatározó étteremkritikusok úgy döntöttek, hogy nekik is ki kell próbálniuk a Joanne Trattoria nyújtotta élvezeteket. Amit a legtöbbjük már az érkezéskor megbánt.


A kritikusok nincsenek ennyire elragadtatva a szülők teljesítményétől

Az enteriör ugyanis annyira unalmas és kiábrándító, hogy az ember kedve már akkor elmegy a vacsorától. A következő csapást az étlap olyan elírásai szolgáltatják, mint például az expresszó. De a legnagyobb gond a felszolgált ételekkel van. A legkeményebb kritikák szerint a menü a kulináris megfelelője egy szörnyű autószerencsétlenségnek. Az egyik vélemény odáig ment, hogy rosszabb a Joanne-ban feltálalt étek, mint a herpesz. Az egyik pincér pedig kikotyogta, hogy az alapanyagok beszerzésénél az a fő cél, hogy minél olcsóbb legyen.

Mindez pedig nemcsak a New York-i Upper West Side-on, de bárhol máshol is megengedhetetlen. Tehát nem csoda, hogy jelenleg Joe és Cynthia Germanotta vállalkozása két és fél csillagos minősítéssel szerepel a legtöbb útikalauz könyvben. Amitől még a gyorséttermek is többet kaptak.


Néhányan a nemibeteg gondozóba mennének inkább, mint ide

Ajánlott videó

Olvasói sztorik