Szórakozás

Rettenetesen elhízott Lady GaGa – Terhes? Fotó

Kelly Osbourne szerint azért nem mutogatja a hasát Lady GaGa az utóbbi időben, mert gyereket vár.

Elképzelhető, hogy Shakira mellett egy másik nagy popdíva is hamarosan anya lesz.. Legalábbis, ha adunk Kelly Osbourne véleményére, akkor Lady GaGa is gyermeket vár. Ozzy lánya Alan Carr show-jában fejtette ki, hogy megfigyelései szerint azért nem mutogatja mostanság a hasát GaGa, mert teherbe ejtette Taylor Kinney színész. Az elméletét pedig az is alátámasztja, hogy az énekesnő láthatóan felszedett jó pár kilót.

Kelly mondandójában ugyan látni a logikát, de valószínűleg nem helytálló az okfejtése. Vagy máskülönben a Lady a világ legfelelőtlenebb kismamája. A keddi koncertjén ugyanis drogozott a színpadon. A marihuána pedig egyik alternatív természetgyógyász vagy orvos szerint sem nevezhető a magzatokra hasznosnak. De Kelly védelmére szóljon, hogy az interjúját hamarabb rögzítették, mint ahogy a terhesnek vélt sztár füstölgése történt.

Az viszont kétségtelen, hogy nagyon meghízott GaGa. Ránézésre, több mint tíz kiló fölösleg lehet rajta, amit szakértők szerint a vad életvitelének köszönhet. A díva ugyanis nagy rajongója az alkoholnak, ami nemcsak bódít és butít, de hizlal is.


Eléggé elengedte magát

Ajánlott videó

Olvasói sztorik