Szórakozás

Halálosan megfenyegették a celebeket leleplező újságírót

Megrémült a hazai sztárvilág számos képviselője, miután a Hír24 megírta, hogy leleplező könyv készül a magyar celebek piszkos ügyeiről. Többen pánikolva hívták szerkesztőségünket, arról érdeklődtek, mit tudunk.

Vajon ki, mit takargat még a magyar sztárok közül? Kiknek vannak zűrös, rendőrségi ügyei, kik csalták meg a párjukat, kik fenyegettek meg újságírókat, kik feküdtek ki maguknak zsíros állásokat és kik azok, akik egyáltalán belekerültek a hamarosan megjelenő leleplező kötetbe? Számos kérdés, amelyekre ezek szerint nem csak az olvasók kíváncsiak, hanem maguk a sztárok is, akik láthatóan bepánikoltak a hírtől, miszerint egy újságíró kiteregeti a piszkos ügyeiket.

Mint ahogyan arról már beszámoltunk, a bulvárvilágot jól ismerő újságíró úgy döntött, könyvbe foglalja mindazt, amit munkája közben megtudott a magyar celebekről. Azt mondja, semmit nem fog eltitkolni. Éppen ezért több ügyvéd is képviseli, hiszen tisztában van azzal, hogy nagy felháborodás, sőt botrányok és perek is kísérik majd a művét, de mint mondja, mindenre jól felkészült.

Sejtése egyébként már is beigazolódni látszik. A hír megjelenése után több híresség is megkereste szerkesztőségünket és arról faggatóztak, ők benne lesznek-e a könyvben? Természetesen erre senkinek nem tudtunk válaszolni, hiszen a szerző titokban kezeli a kötetben szereplők nevét. Egyelőre még magát sem szeretné megnevezni. Azt mondja, most már pláne titkolja a kilétét, ugyanisa cikk megjelenése után halálosan megfenyegették. Arról fogalma nincs, hogyan tudhatták meg, hogy ő írja a könyvet. Ugyanakkor azt is kijelentette: semmi nem tántoríthatja el attól, hogy piacra dobja művét amely már is sokak szemét csípi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik