Szórakozás

Újabb nagyágyú igazol a TV2-től az RTL-hez?

majka(1)(430x286)(1).jpg (majka)
majka(1)(430x286)(1).jpg (majka)

Azt beszélik, nem csak Hadas Krisztinát és Majkát csábították át a TV2-től a hamarosan induló RTL II-re, hanem még másokkal, igazi nagyágyúkkal is tárgyalnak.

Informátorunk úgy tudja, hogy két meghatározó TV2-es sztárral is tárgyalnak az RTL-től, ám, hogy kikről van szó, senki nem akarja egyelőre elárulni. Ez érthető is, hiszen az érintetteknek meglehetősen kellemetlen lenne, ha kiszivárogna a titkuk, főleg, ha végül mégsem mennének át a konkurenciához.

Mint ahogyan arról már beszámoltunk, az utóbbi időben több, volt TV2-es sztár is a hamarosan startoló RTL II-höz szerződött. Hadas Krisztina és Máthé Krisztina a Forrónyomon című műsorral debütál majd, míg Majka a Heti hetesben tűnik fel, állítólag többször is. Az ózdi fenegyerek szerződtetése szinte mindenkit meglepett, hiszen a TV2-n több jelentős produkcióban is szerepet kapott, és bár igaz, hogy most éppen nem volt műsora, de mindenki biztosra vette, hamarosan újabb produkcióban tűnik fel. Majka azonban vélhetően másképpen látta a helyzetét, így átszerződött a konkurenciához, ahonnan egyébként a pályája indult. Talán mindenki emlékszik még rá, hogy az ismert tévés annak idején az RTL Klub ValóVilág című műsorában tűnt fel, sőt egy ideig ott vezetett műsort.

Miután kiderült, hogy Majka a Heti hetesben szerepel majd, természetesen adódott a kérdés, mit szól ehhez a TV2, van-e számára esetleg visszaút?

A csatornánál csak szűkszavúan reagáltak a történtekre, csupán annyit mondtak: Majkát nem köti szerződés a TV2-höz. Arra viszont nem kaptunk választ, számítanak-e rá a jövőben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik