Szórakozás

Külföldön szenvedett autóbalesetet a Barátok közt sztárja

baleset (baleset, karambol, )
baleset (baleset, karambol, )

Csak a szerencsének köszönheti Nagy Alexa, a Barátok közt sztárja, hogy megúszta thaiföldi balesetét. A színésznő a Reflektor magazinban mesélt kalandjairól.

Bár sokan idegenkednek attól, hogy egyedül, egyetlen hátizsákkal vágjanak neki a nagyvilágnak, Nagy Alexát éppen az ilyen kalandok éltetik. Idén Thaiföldre szeretett volna eljutni és álmát végül meg is valósította. Kalandban pedig bőven volt része a távoli földrészen, ahol egyebek mellett furcsa dolgokat evett és autóbalesetet szenvedett.

Alexa Bangkokban szállt meg és bár szállását megosztotta egy külföldi fiúval, városnézésre már egyedül ment. Ettől függetlenül nem volt benne félelem, remekül szórakozott a három hetes kiruccanáson. Kambodzsába azonban már két japán lánnyal utazott, akiket a nyaraláson ismert meg. A színésznő korábban tanult japánul, így most használhatta ezt a tudását is. Alexa igazi bevállalós lányként rengeteg dolgot kipróbált az utazása alatt.

„Szerettünk volna kígyót enni, de nagyon drága volt és túl nagy. De megkóstoltuk a skorpiót, a szöcskét meg kis szelvényezett férgeket” – mesélte a színésznő, akinek nem ez volt a legmegrázóbb élménye Thaiföldön.

„Az autópályán hajtottunk a két japán lánnyal, az előttünk lévő hirtelen fékezett, így mi már nem tudtunk megállni és meglöktük hátulról. Szerencsére senkinek nem lett komolyabb baja, de nagyon megijedtünk. A legközelebbi lehetőségnél félreálltunk és pihentünk kicsit, hogy megnyugodjunk” – elevenítette fel a balesetet a Barátok közt sztárja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik