Szórakozás

Ezt a melegnek tartott férfit szereti Charlize Theron? – Fotó

A hírek szerint Charlize Theron beleszeretett egy köpcös, nem igazán jóképű komikusba, akit a legtöbben melegnek tartanak.

A világ egyik legszexisebb nőjeként, Charlize Theron bármelyik szépfiút megkaphatná, ám ő mégis olyan párt választott magának, aki külsőleg nem igazán illik hozzá. A gyönyörű színésznő ugyanis Eric Stonestreetben oldalán találta meg a szerelmet. A komikus köpcös, kopaszodik, és nem az a tipikus szívtipró, akit elképzelnénk Charlize mellé. Sőt miután a Modern családban meleg apát játszik, sokan úgy kezelik, mint aki a való életben is a saját neméhez vonzódik.

A színésznő és kollégája már régóta ismerik egymást, és jó barátságot ápoltak. A hosszú beszélgetéseik és a közösen eltöltött idő viszont szorosabbra fűzte a kapcsolatukat.

Az elmúlt két évben – mióta otthagyta vőlegényét, Stuart Townsendet – olyanok próbálkoztak az Oscar-díjas anyukánál, mint Keanu Reeves, Harry herceg, Alexander Skarsgard és Ryan Reynolds. Ám Charlize-nak fontosabb a belső, mint a külcsín, és arra a lovagra várt, aki személyiségben a legjobban illik hozzá.


A boldog új pár

Ajánlott videó

Olvasói sztorik