Szórakozás

Nagy és drága autó, új nő, így él Eddie Murphy – Fotó

Alig pár hónap után lecserélte barátnőjét egy fiatalabb és szexisebb hölgyre Eddie Murphy.

Az utóbbi években Eddie Murphy magánéletéről többet hallunk, mint a filmekről, amelyekben szerepel. Most sincs ez másképpen, ugyanis kiderült, hogy lecserélte a párját, Rocsi Diaz helyét egy szőke, jóval fiatalabb bombázó foglalta el. A hölgy kiléte egyelőre nem ismert.

Az ötvenegy éves Murphy a nyár elején mutatta meg a nagyvilágnak új szerelmét, a tévés műsorvezetőként megismert Diazt. A páros között kiválóan alakultak a dolgok, a színész gyerekei is megismerték Rocsit, és mindenhol együtt jelentek meg. Ám a huszonnyolc esztendős tévés szépség túlságosan ráakaszkodott Eddie-re, minden lépéséről tudni akart, és egy percig sem volt hajlandó magára hagyni. A színész azonban nem szereti a rövid pórázt, ezért néhány hete szakított Rocsival.


Eddie és új hódítása

Szóval az egykori Beverly Hills-i zsaru hiába van túl az ötvenen, még mindig hajtja a nőket. Összesen nyolc gyereke született, négy különböző nőtől, köztük a spice girlsös Mel B-től. A hódításai között továbbá olyan hírességeket találunk, mint Whitney Houston, Toni Braxton, Melody Thornton vagy Beverly Johnson.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik