Szórakozás

Kiakadt az X-Faktor mentora a suhancokon

Nem maradtak válasz nélkül a mentorok arra a botrányra, amit két suhanc okozott az X-Faktor utolsó válogatóján.

Az RTL Klub képernyőjén látott Wéber Dániel és Kito Canaday megjelenésükkor még a Csillag születikből megismert Plazmát kezdték el szidni, majd miután az ítészek nem vették jó néven nyomdafestéket nem tűrő, káromkodásokkal teli „produkciójukat”, ők is megkapták a magukét.

– Mi az a Plazma? Nem tehetség, a skála alján van, aminek mi a tetején – indítottak a srácok, majd kiléptek a színpadra, és elkezdték szórni magukból a szitkokat rapszövegük közben. A mentorok rövid úton kiebrudalták őket, így jött is a riposzt a színfalak mögött – írja a Blikk.

– Csinálunk egy lemezt, és leoltjuk ezeket a fa…t. Felfigyelnek ránk a producerek, ők értenek ehhez – vesztették el teljesen önuralmakat a vagány legények.

Mindebből a mentorok már mit sem láthattak, hiszen – ahogy az ilyenkor lenni szokott – nem a színpadon szidták őket, hanem amikor már nem voltak szem előtt. Amikor azonban megtudták, hogy Dániel és Kito milyen szavakkal illette őket, mind Geszti Péter, mind pedig Keresztes Ildikó felháborodott.

– Suttyóságból nem lehet várat emelni. Nekünk az a felelősségünk, hogy valódi tehetségeket juttassunk tovább, és ne olyanokat, akik mondjuk csak ritmusra káromkodnak. Tudom, hogy bizonyos rapágazatokban ez bevett forma, de inkább maradjon ott, ahová való, a kocsmában – kezdte a szöveggyáros mentor.

A teljes cikket itt olvashatja >>

Ajánlott videó

Olvasói sztorik