Szórakozás

Külföldön került elő a VV eltűnt sztárja

VV-Zsofi(430x286)(1).jpg (VV Zsófi)
VV-Zsofi(430x286)(1).jpg (VV Zsófi)

VV Zsófika a rágógumis nótája után szinte köddé vált. Egyesek szerint azért tűnt el, mert nem jött be neki az éneklés. A Hír24 most utánajárt, hol lehet az egykori villalakó.

A villa egykori szőkesége jó hangulatban vette fel a telefont, és mint kiderül, minden oka megvan az örömre. Jelenleg Berlinben él, megtalálta álmai munkáját, ráadásul szerelmes. Hát kell ennél több? Zsófika azt mondja, neki ennyi éppen elég.

„Fél éve költöztem Berlinbe. Nem tagadom le, hogy menekültem Magyarországról, ahol nem úgy alakultak a dolgaim, ahogy szerettem volna. A ValóVilágból csak keveset profitáltam, nem volt munkám. Nagyon kivoltam már, semmit nem élveztem. Tudtam, hogy lépnem kell, mert különben nagy baj lesz” – mesélte a VV naivája, akinek láthatóan bejött a berlini élet.

Jelenleg egy szórakozóhelyen dolgozik, pultos. Szereti a munkáját, ráadásul megismerkedett egy német fiúval, akibe fülig szerelmes. A kapcsolatuk annyira erősnek bizonyult, hogy már össze is költöztek. Zsófi azt mondja, ő nem állna ellen, ha párja megkérné a kezét, bár még csak 21 éves, szóval ráér a házassággal. Az egykori VV-s a munka mellett most németül tanul.

Azt sem tagadja, hogy bár nagyon boldog Berlinben, de édesanyja és családja rettentően hiányzik neki, éppen ezért, ha teheti, hazalátogat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik