Szórakozás

Kiderült, ennyit iszik Koós János

Még ha horkolna sem mondana le a borozásról Koós János. A színművész a Mokkában beszélt borról, cigarettáról.

Sok ember életét megkeserítő probléma, a horkolás kapcsán vendégeskedett a TV2 Mokkájában Koós János. A színész nem értette, miért őt kérték fel a műsor szerkesztői erre a beszélgetésre: Koós ugyanis leszögezte, ő egyáltalán nem horkol, ha így lenne, felesége, Dékány Sarolta már szóvá tette volna a hangoskodást.

A színész ettől függetlenül készségesen válaszolt a műsorvezetők kérdéseire, elárulta, hogy a horkolást vicces dolognak tartja, és itt elég csak arra gondolnunk, ha a színpadon a színész szerepe szerint horkol, a nézők egészen biztosan kuncognak rajta.


Felmerült, hogy az esti alkoholfogyasztás is rizikófaktornak számít a horkolás kialakulásnak tekintetében. Koós leszögezte, ő ezért biztosan nem mondana le esti borocskájáról. “Előadőművész vagyok, nem hülye” – jelentette ki. “Ne igyam meg este azt a pohárnyi száraz vöröbort? Nem létezik ilyen” – méltatlankodott mosolyogva és hozzátette a dohányzást már huszonöt éve abbahagyta. “Nagy dohányos voltam, napi három dobozal szívtam” – emlékezett vissza káros szenvedélyére a színész.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik