Szórakozás

Titokban készül házasodni az RTL bombázója?

Kiss Ramóna és párja meglehetősen rejtélyes kijelentést tettek az RTL Klub Reflektor magazinjában. Bár nem mondták ki, de arra lehetett következtetni, hamarosan egybekelnek.

Bizonyára jó sokan irigylik Kiss Ramóna párját, hiszen a Barátok közt Zsófija igazi bombázó, akiért megőrülnek a férfiak. Bár a népszerű sorozatban egy szerencsétlen sorsú nőt játszik, akinek egy bűnöző a férje, ráadásul kénytelen volt szexuális kapcsolatot létesíteni zsaroló főnökével, az életben egész más az élete.

Ramónát és Tóth Richardot egy hétvégi partin sikerült megszólaltatnia az RTL Klub stábjának. Mint kiderült, csak ritkán vetik bele magukat az éjszakába, ám a keleti kultúrát nagyon szeretik, ezért jelentek meg az ezt megidéző rendezvényen. Arról is beszámoltak, hogy nyáron Amerikában jártak, ám a további terveikről egyelőre titkolózva mesélnek.

„Először nyugat felé vesszük majd az irányt, aztán majd keletre is. Ez utóbbi azonban egy különleges eseményhez kötődik majd, amiről már korábban is beszéltünk egymás között” – mondta a szerelmes férfi.

Azt tehát a népszerű pár nem árulta el, mikor lesz a nagy nap, de azt biztos, hogy mind a Barátok közt stábja, mint pedig a rajongók nagyon várják már a lagzit. Abban, hogy az esküvő vélhetően nagyon különleges lesz, szinte mindenki biztos, hiszen mint tudjuk, Ramóna a színészkedés mellett esküvőszervezéssel is foglalkozik, szóval profi a témában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik