Szórakozás

Forma-1-essel cicázott a Barátok közt Zsófija

Adrian Sutil Forma-1-es pilótával bulizta át a Magyar Nagydíj utáni éjszakát Kiss Ramóna. De az is lehet, hogy Bruno Sennával.

Az egyik belvárosi elit szórakozóhelyen rendezték meg a Forma-1 Magyar Nagydíj hivatalos záró partiját. Az eseményt hazánk celebjei sem hagyták ki.

Amennyiben hinni lehet a szóbeszédnek, a buli hevében egy új szerelem is született. Vagy kettő. Kiss Ramóna RTL Klubos celebritás ugyanis a szemtanúk nem egybehangzó véleménye szerint egy világhírű Forma-1-essel beszélgetett meghitten. Hogy kivel, az még kérdéses.

Az Új Ász szerint ugyanis a Barátok közt Zsófija Adrian Sutillel, a Force India pilótájával cicázott; a Blikk viszont úgy tudja, hogy Ramóna szívét átmenetileg (a Sutilhez megszólalásig vagy legalábbis valamennyire hasonlító) Bruno Senna, a Lotus Renault tesztpilótája rabolta el.

A fotók és a videók egyik esetben sem perdöntőek, annyi azonban most már bizonyos, hogy Ramónát nem csupán a boxutca és az égett gumiszag vonzza az autóversenyzés szirupos világa felé.

Az Új Ász egyébként felkereste a Barátok közt szépségét, aki csak annyit reagált: “Ez ügyben nem szeretnék nyilatkozni, felesleges találgatni.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik