Szórakozás

Szőke bombázó az RTL új sztárja – Íme

Az utóbbi időben több új szereplő is feltűnt a Barátok köztben. Nemrég megtudhattuk, ki játssza októbertől Illés Pétert, most pedig egy újabb karaktert ismerhetünk meg.

Bárkit levesz a lábáról a Barátok közt legújabb szereplője, Sarudi Lilla, akit az Operettszínház művésze, Füredi Nikolett alakít. Szerepe szerint dr. Balogh Nóra egyetemi csoporttársát játssza, aki egyszerűen lehengerlő személyiség. Nem pusztán külsejével varázsolja el a környezetét, hanem a személyisége is irigylésre méltó.

A színésznő szerint Lilla karaktere őszintesége szempontjából pont olyan, amilyenek talán sokan szeretnének lenni. Olyan, akit a nők irigykedve figyelnek, míg a férfiak maguk mellett akarnak tudni. Úgy éri el céljait, hogy nem törtető, nem gázol át az embereken, hanem varázslatos, azonnal képes megtalálni bárkivel a hangot, és nyilván ez az, ami sokaknak egyáltalán nem tetszik majd. A Füredi Nikolett által megformált Sarudi Lilla néhány hónapig lesz része a Mátyás király tériek életének, és hogy ezalatt milyen kalandokba keveredik, az hamarosan kiderül.

Addig is érdemes megnézni az új szereplőt, aki valóban egy igazi bombázó. Szintén nagy népszerűségre számíthat a másik újonc, Kiss Péter Balázs is, aki Barna Zsombor karakterét vette át. Zsombor továbbtanulása miatt távozik a sorozatból. Péter, csakúgy, mint Nikolett, már gyakorlott színész, így rutinosan dolgozik a forgatásokon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik