Szórakozás

Ez az utolsó esélye Stohl Andrásnak? Indul a VV6?

stohl-andrás (stohl andrás, )
stohl-andrás (stohl andrás, )

A televíziós szakma arról beszél, a ValóVilág hatodik szériájának műsorvezetői posztja lehet az utolsó esélye Stohl Andrásnak arra, hogy ne tűnjön el végleg a televízióból.

Míg korábban az RTL Klubnál mindenki biztosra vette, hogy a népszerű valóságshow nem fejeződött be végleg, mostanra kissé bizonytalanabb hírek érkeznek erről. Néhány hónapja a csatornánál azt mondták, a VV5 nagy sikerére való tekintettel biztosan elindítják a hatodik szériát is, most azonban már sokkal rejtélyesebb választ kaptunk erre a kérdésre.

Az RTL Klubnál arról érdeklődtünk, mikor kerülhet képernyőre a ValóVilág 6, és abban kaphat-e újabb esélyt Stohl András. A csatorna hivatalos közleménye szerint, augusztus közepén mindent elmondtak műsorstruktúrájukkal kapcsolatban, amit szerettek volna, és majd csak akkor nyilatkoznak újabb műsorokról, ha lesz mondanivalójuk. Magyarra fordítva a dolgot, a ValóVilág következő szériájáról, illetve Stohl András személyéről semmit nem szeretnének mondani.

Korábban is érdeklődtünk már a VV6 lehetséges műsorvezetőiről. Akkor Kolosi Péter az RTL Klub programigazgatója elmondta, addig, amíg nem tisztázódik a VV6 kérdése, azt sem érdemes találgatni, kik lesznek az új évad műsorvezetői. Az biztos, hogy a csatorna elégedett az eddigi házigazdák teljesítményével. És, hogy kik voltak ők? Az első és a második széria házigazdái Stohl András és Czifra Noémi voltak. Noémi visszatéréséről egyébként újabban szintén lehet hallani, de hivatalosan ezt sem erősítik meg. A harmadik évadban Czifra Noémit Lilu váltotta, majd a következő szériában már Sebestyén Balázs is bekapcsolódott, és mint tudjuk, maradt azután is, hogy Stohlt elítélték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik