Szórakozás

Lövöldözésbe keveredett a Jóban Rosszban szereplője

Ismét fegyvert fogott a kezébe Seres Dani és Mihályfi Balázs. A Jóban Rosszban színészei az utóbbi hetekben igazi akcióhőssé váltak, hiszen a Fehér család maffiaháborúja egyre több bonyodalmat okoz Csillagkúton.

A Jóban Rosszban stábja nemrég Tápiószecső sport-leszállópályáját vette birtokba, hogy rögzítsék a sorozat újabb izgalmas akciójeleneteit. Seres Dani és Mihályfi Balázs már szinte játszi könnyedséggel forgatja le a véres lövöldözéseket, hiszen az utóbbi fél évben bőven akadt akció a Fehér család háza táján.

„Maga a jelenet már nem okozott meglepetést, hiszen az utóbbi időben gyakran keveredtem lövöldözésekbe a képernyőn. Persze továbbra is veszélyes dolognak tartom, hiszen a vaktöltények is okozhatnak baleseteket, ezért óvatosnak kell lennünk. Profi fegyverszakértőkkel dolgozik a stáb, mindent elpróbálunk. A repülés nem áll tőlem távol, még egy vitorlázórepülő-tanfolyamon is részt vettem, de rájöttem, hogy egyedül félek a magasban. Ha van pilóta, akkor viszont nyugodtan ülök fel bármilyen gépre. A jelenetben látható kisgéppel pedig már szintén repültem, még korábban a családommal, így nem volt idegen számomra” – árulta el Mihályfi Balázs.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik