Szórakozás

Rendkívüli dologra vállalkozott a magyar színész

pintér tibor (pintér tibor, )
pintér tibor (pintér tibor, )

Pintér Tibor színművész, a Magyar Lovas Színház művészeti vezetője, a 2010-es Nemzeti Vágta Sztárfutamának győztese idén ismét megmérettetik a Hősök terén. Ezúttal nem művészekkel, hanem olimpikonokkal mérheti össze tudását.

Kapcsolódó cikkek

Méltó ellenfelekkel, Magyarország olimpikonjaival veszi fel a versenyt szeptember 16-án, vasárnap délután Pintér Tibor. Két fantasztikus öttusázó: az olimpiai bajnok Martinek János, az olimpiai ezüstérmes Balogh Gábor és a világbajnok thai-boxos Kunkli Tivadar ellen száll nyeregbe.

„Nagy megtiszteltetésnek érzem, hogy idén először nem a jótékonysági sztárfutamban, hanem Magyarország olimpikonjaival indulhatok a Nemzeti Vágtán. Ez azért különösen nagy kihívás számomra, mert a volt és jelenlegi öttusa-válogatott tagjai mind egytől-egyig kiváló lovasok. Ebben a mezőnyben még utolsónak lenni is kitűnő sportteljesítmény. Az olimpia évében négy kitűnő sportolóval versenybe szállni egy életre szóló élmény lesz számomra” – vallja be a verseny előtti izgalommal.

Az eddigi négy futamon Tibor mindig saját csapata által felkészített lóval versenyzett és lett bajnok. Idén a sok-sok fellépés, vendégszereplés nem tette lehetővé, hogy ő készítse fel a saját lovát. Éppen ezért felkérte az induló települések lovasait, segítsenek számára megfelelő paripát találni. Felhívást intézett hozzájuk, hogy akár az előfutamon, akár a középfutamon, a továbbjutásról lemaradt lóval szívesen elindulna a sportolók ellen.

A Sztársportoló Jótékonysági Futamon induló színész-rendező az Őrbottyánban működő egyik alapítványt szeretné támogatni. A 11 évvel ezelőtt létrehozott alapítvány a rossz körülmények között tartott, bántalmazott, idős, vagy beteg lovakról gondoskodik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik