Szórakozás

Megnősült a TV2 sorozatsztárja

Immár ismét házas ember a Jóban Rosszban rosszfiúja. Pintér Tibor úgy érzi, végre teljesen rendben van a magánélete, kijelentette, "révbe ért".

A hétvégén mondta ki egymásnak a boldogító igent Pintér Tibor és gyermeke édesanyja, Bea. A fiatal házasok már tíz éve együtt vannak, igaz, időközben egyszer megszakadt a kapcsolatuk, de idővel rájöttek, az isten is egymásnak teremtette őket.

A színész és ötéves kisfia, Máté a TV2 Mokkájában meséltek a nagy napról. A Jóban Rosszban sorozat Kolozsi Pálja elárulta, gyönyörű, tanulságos és viszontagságos tíz éven vannak túl, és hozzátette, most először érzi úgy, hogy a magánélete is révbe ért.


“Azért tíz év alatt, amikor két ember össze akarja kötni az életét, sok minden történik. De mi mindenképpen meg akartuk tanulni egymást, együtt akartunk maradni, ami már-már korszerűtlennek számít” – fejtegette a színész, akinek az esküvőjéről sem hiányozhatott a lovas produkció.


“Mindketten voltunk már házasok, meg kellett érni a gondolatnak, hogy eljött az idő, amikor már nem hezitálunk” – jelentette ki Tibor és elárulta, egy éve döntöttek így.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik