Szórakozás

Milliós gázsiért mindenét megmutatja a magyar tévés

Sikerült meggyőzni az egyik ismert magyar televízióst, így levetkőzik. Állítólag milliókat fizetnek neki.

Hetek óta rebesgeti az egyik újság, szeretnék meztelenül címlapjukra tenni az egyik televíziós nagyágyút. Több név is szóba került, egyebek mellett Erős Antóniáé, Lilué, Ördög Nóráé, Várkonyi Andreáé, Tatár Csilláé, Demcsák Zsuzsáé, Liptai Claudiáé, Gaál Noémié és Muri Enikőé is. A magazin főszerkesztője azt nem kívánta elárulni, a felsorolt nevek között van-e az a híresség, akivel végül sikerült megállapodniuk, de mint mondta, nagy durranásra számíthatunk.

Ki lehet a vetkőző nagyágyú?

„Nem szeretnék túl sokat elárulni a szerződésről, hiszen az csak az érintett felekre tartozik. Annyit azonban elmondhatok, hogy végül a pénz volt az, ami meggyőzte az illetőt. Az eddigi legnagyobb összeget fizetjük ki, ami hat számhegyű. Nem félünk attól, hogy belebukunk, biztosak vagyunk a dolgunkban” – állítja a főszerkesztő, aki úgy tervezi, október végén leleplezik magukat és titkukat, akkor indítják el ugyanis a kampányukat.

A Hír24 azt is megtudta, hogy a titokzatos „nagyágyúnak” sikerült megegyeznie a csatornájával is, megkapta tőlük az engedélyt a pikáns fotók elkészítésére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik