Szórakozás

Kedvese pucér fotóival csábít a TV2 műsorvezetője

Elképesztő ígéretet tett rajongóinak Majka. A műsorvezető Dundika pucér fotójával csábit.

Különös módját választotta új klipje népszerűsítésének Majka. A TV2 műsorvezetője a legnagyobb közösségi portálon tette közzé: amennyiben új klipje, a Belehalok eléri az ötszázezredik lájkot, meztelen fotót posztol “feleségéről”.

A legtöbb nő valószínűleg felháborodna párja efféle felajánlásán, de Dundika nevetve kommentálta a történteket: “Szeret mutogatni, mit tegyünk…” – jelentette ki.

“A klipet egyébként már az első nap több mint kétszázezren megnézték, és ezen felbuzdulva találta ki, ha eléri a félmilliót, kitesz egy képet, amin meztelen vagyok” – mesélte Dundika, és azt is hozzátette, Majka csak akkor szólt neki, amikor már kiposztolta az ominózus ígéretet.

“Nem mondom, hogy váratlanul ért, egyáltalán nem lepődtem meg” – tette hozzá az egykori Playmate. “De aztán rájöttem, hogy bajban vagyok, mert ha egy nap alatt ennyien kattintanak a klipre, akkor nem kell sok idő, hogy elérje a félmilliót. Gondoltam, kicsit többet kellett volna írnia” – vélekedik Dundika.

“Most azon gondolkozom, mi legyen, hiszen hat nap után másfélmillió a nézettsége a klipnek. Peti szerencsére nem nagyon erőlteti, hogy betartsa az ígéretét, de azért előbb-utóbb biztosan be fogja. Valamiféle köztes megoldást kellene kitalálni. Bár arra is gondoltam, hogy én is kitűzök egy bizonyos számot, és ha ezt elérjük, levetkőzöm” – mesélte Majka párja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik