Szórakozás

Ennyit keresett Katie Holmes a válással

Ugyan egy fillért sem kért Tom Cruise-tól Katie Holmes a váláskor, ám több milliót érő csecsebecséit megtarthatta, amiket szintén a színész fizetett.

Katie Holmes anno nem a pénz miatt ment hozzá Tom Cruise-hoz, így a váláskor sem tartott igényt a vagyonára, bár a házassági szerződésük amúgy is kizárta a haszonszerzést mindkét fél részéről. Viszont mégsem járt olyan rosszul anyagilag a színésznő, ugyanis megtarthatta az összes ékszerét és különleges designer táskagyűjteményét, amiket Tomtól kapott szerelmük idején. Ezen ajándékok jó pár millió dollárt érnek, és Cruise akár vissza is kérhette volna őket, hiszen a számlákkal bizonyítani tudná, hogy ő fizetett értük, de inkább nem állt bosszút harmadik feleségén, és hagyta elvinni a luxusholmikat.

A szóban forgó tárgyak részletes listája nem ismert, de az biztos, hogy több, egyenként félmilliós gyémántékszer és egy sok százezer dolláros Hermes-táskagyűjtemény is része. Ez utóbbi pedig igazi kincs, hiszen a kollekció egyes darabjai egyedi készítésűek, vagyis nincs belőlük több a világon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik