Szórakozás

Megmutatta kisfiát a magyar zenész – Fotó

Mága Zoltánék életében nagy változás történt. Kisfia, Zolika tegnap iskolába ment. Az exkluzív fotót a hegedűművész a Hír24 olvasóinak mutatta meg.

„Hetek óta lázasan készültünk, Zolika izgatottan számolta a napokat. Kisfiam egyike annak a másfél millió diáknak, akik mostantól egy új, másfajta időbeosztás szerint élnek majd. Az óvoda és a hegedűórák szigorú rendszere után azért ez mégis egy más világ.Új élethelyzet, új kihívás” – mesélte Mága Zoltán, aki nem titkolta, kisfia kezét fogva ő is kipirult arccal és izgatottan lépte át az általános iskola kapuját. A kiváló művész el is érzékenyült, amikor gyermeke beült az iskolapadba.

„Felötlött bennem, hogy néhány évtizeddel ezelőtt én is hasonló érzésekkel, félelemmel tekintettem az előttem álló évek elé, nem tudtam, mi vár rám, helyt tudok-e állni, nem okozok-e a szüleimnek csalódást. Tudom, hogy az ember életében a legfontosabb a tanulás, származástól, anyagi és társadalmi helyzettől, kortól, nemtől függetlenül. Csak a tudás, a szakképzés adhat reményt és lehetőséget kitörni a szegénységből, a kilátástalannak tűnő helyzetekből, és csak a tudásra építve lehet biztos egzisztenciát, jövőt teremteni, építeni. Ezért szeretném megvalósítani nagy álmomat, hogy egy általam létrehozott intézményben taníthassam a tehetséges gyerekeket, hogy ne kelljen visszautasítanom azt a sok-sok felkérést, amellyel naponta keresnek meg a szülők” – árulta el Mága Zoltán.

A hírességtől azt is megtudtuk, számára még ma is nagyon fontos, hogy képezze magát, jelenleg a pécsi egyetem hallgatója, míg lánya 11. osztályos gimnazista.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik