Szórakozás

Szinetár Dóra sugárzik a boldogságtól

szinetár dóra (szinetár dóra, )
szinetár dóra (szinetár dóra, )

A színésznő folytatja a munkát férjével és sikeres a darab, amelyben állítólagos új szerelmével együtt lép fel.

Szinetár Dóra a Reflektor magazinnak azt mondta: Bereczki Zoltánnal továbbra is járnak együtt fellépni, és eddig úgy látta, „ezzel nem is volt senkinek, semmi problémája”. Mindig nagyon szerettek együtt dolgozni és „ez mit sem változott”. Ha az emberek továbbra is igénylik, hogy két ember – akik egyébként nem laknak egy fedél alatt – a színpadon együtt énekeljen, mondjuk egy Queen-nótát, akkor továbbra is meg fogjuk ezt tenni, nagyon boldogan” – tette hozzá.

Szinetár Dóra elégedett, mert van két egészséges, gyönyörű gyermeke, Berecki Zoltánnal pedig nagyon jó viszonyban van, továbbra is szeret vele dolgozni, ráadásul a közönség nagyon jól fogadta a Városmajori Szabadtéri Színpadon a Mizantróp című darabot, amelyben a bulvárlapok szerint ő az új szerelmet is megtalálta. A művésznő erről nem beszélt, de a Blikk szerint az előadás után Szinetár Dóra és Makranczi Zalán sokáig ücsörgött a színészeknek elkerített pihenőben, majd együtt távoztak, bár Dóra menedzsere is elkísérte őket.

Korábban a Bors írta azt, hogy immár nemcsak a színpadon alakítanak szerelmespárt. A Városmajori Szabadtéri Színpadon együtt lép fel Szinetár Dóra és Makranczi Zalán, és a nézők szerint valóban izzik a levegő közöttük, de nyilvánosan érzelmeiket még nem akarják még a külvilág elé tárni.

Korábban több lap azt jósolta, hogy milliókat bukhat havonta Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán. Szakértők szerint az álompárként kikiáltott színész-énekes kettős együtt volt nagyon népszerű, külön-külön kevésbé lesznek érdekesek a közönségnek. Közös koncertjeik gázsija az utóbbi időkben fellépésenként félmillió forint volt, és akadt olyan hónap, amikor 30-40 felkérésnek is eleget tettek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik