Szórakozás

Íme Schwarzenegger eltitkolt gyereke

Sokak szerint döbbenetes a hasonlóság a 10 éves kisfiú és Terminátor apukája között.

Mildred Patricia Baena húsz éven át dolgozott a Schwarzenegger rezidencián házvezetőnőként: takarított, mosott és főzött a családra (és mint az utóbb kiderült, a ház urának is mindenben szolgálatára állt).

Arnold és Patty románca a 90’-es években kezdődött. Egy közelálló forrás a TMZ internetes portálnak elárulta, nem egy egyéjszakás kalandról volt szó, a tévésztár és a bejárónő rendszeresen egymás karjaiban kötött ki, az együttlétek után azonban az asszony mindig haza ment, nem aludt ott a házban, valószínűleg ezért is fordulhatott elő, hogy soha senki nem kapta rajta őket az évek során.

Az informátor szerint Patty, mikor megtudta, hogy teherbe esett, nem mondta el a volt kaliforniai kormányzónak, hogy ő a gyermeke apja, Schwarzenegger csak pár hónappal később jött rá, hogy a kisfiú tőle született. Az asszony ezután 1200 dollárt keresett hetente, igaz, most sem él rosszul, egy medencés, négy hálószobás nagy házban lakik Los Angelesben négy gyermekével.

Mint arról korábban beszámoltunk, Kalifornia volt kormányzója kedden a The Los Angeles Times című amerikai lapnak továbbított közleményében beismerte, hogy tíz éve törvénytelen gyereke született személyzetének egyik tagjától. Schwarzenegger kormányzói terminusának lejárta után árulta el feleségének, Maria Shrivernek az évtizedes titkot, a házaspár nem sokkal ezt követően jelentette be, hogy 25 év együttélés után különválnak útjaik.

A házasságon kívül született kisfiúról és édesanyjáról készült képeket itt megnézheted!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik