Szórakozás

Betegen sem pihenhet Jáksó

jáksó lászló (jáksó lászló, )
jáksó lászló (jáksó lászló, )

Tengerpart és napsütés helyett kamillateával és papír zsebkendővel tölti a nyár utolsó napjait Jáksó Laci. Bár a népszerű műsorvezető hetek óta komoly torokfájással küzd, egy percre sem hanyagolja teendőit.

Vakáció helyett munkával töltötte a nyarat Jáksó Laci. Barátai szerint a pihenés hiánya okozza hetek óta tartó betegségét, szerinte azonban gyulladt mandulái csupán egy vírusnak köszönhetőek. Nem tagadja, hogy a folyamatos munka kissé kimerítette, azonban sosem tekintene teherként hivatására. Mindig aktuális hangulatának megfelelően ült mikrofon mögé, így most sem ódzkodik attól, hogy élő adásban ragadjon zsebkendőt.

“Sokan azt hiszik, hogy az adások alkalmával megjátszom magam, pedig én mindig önmagamat adom. Most nem vagyok a toppon, fáj a torkom, köhögök, mint egy kutya, percenként nyúlok a zsebkendő után, és ez az adás alatt sem lesz másként. Nem fogok tartózkodni attól, hogy sajnáltassam magam.” – jegyezte meg fanyar humorral Jáksó Laci.

Több csodaszerrel is próbálkozott már, de a leghatásosabb ellenszernek a pihenést tartja. Erre azonban mostanság kevés ideje jut a rádiósnak, aki jelenleg a Jáksó Top 20 mellett Class FM megújuló honlapján is dolgozik, a hidegebb hónapok beköszöntével azonban reméli, hogy szakíthat időt némi kikapcsolódásra. Laci azt is elárulta, mi az ő speciális receptje betegség esetén: pihenéssel egybekötött rajzfilmmaratont rendez, ennek segítségével veszi fel a küzdelmet a kórokozók ellen.

“Egyszer egy orvos barátomat hívtam segítségül, hogy árulja el, ilyen esetekben mi az a csodaszer, ami minden médiaszemélyiség életét megkönnyítené. De kizárólag egy háromnapos pihenés, némi kamillatea és rengeteg C-vitamin a kulcs. Így elhatároztam, hogy a hétvégét pihenéssel és a kedvenc rajzfilmjeimmel töltöm, és remélem hamarosan újra egészségesen, zsebkendő kötegek és gyógytea nélkül ülhetek a stúdióban.” – mondta a leghallgatottabb kereskedelmi rádió műsorvezetője.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik