Szórakozás

Pénzszűkében a világsztár!

Eddie Murphy régóta árulja több ingatlanát, és most jóval áron alul sikerült eladnia a házat, amelyben évekig lakott. Azt beszélik, a színész sürgette az eladást, mivel nagyon kellett neki a pénz.

Eredetileg 30 millió dollárért hirdette meg Eddie Murphy a 32 szobás villáját, de már annak is örült, hogy 12 millióért végre elkelt.

„Nagyon kellhet neki a pénz, mert ennyiért hiba volt eladnia” – vélekedik az egyik ismert ingatlanos. Az ismerősök szerint pedig ez a kijelentés nem jár messze az igazságtól.

Murphy az elmúlt években a magánélete és nem a filmjei miatt szerepelt címlapokon. Válása után összejött Mel B énekesnővel, akit elhagyott, amikor a nő bejelentette, hogy terhes. A viharos kapcsolat és csúnya szakítás azonban nem szegte a sztár kedvét, újra randevúzni kezdett, és nem sokkal később meg is nősült.

Igaz, az a házassága olyan hamar tönkrement, hogy még az esküvői fotókat sem hívatta elő a pár. Azóta majdnem négy év telt el, és Murphy összesen két filmet forgatott, nem kapott reklámokban sem szerepet.

Több ingatlanából kiköltöztek a bérlők, és a tetemes gyerektartás mellett már nem engedheti meg magának azt a luxust sem, hogy egyedül éljen egy 32 szobás házban. Ismerősök szerint Murphy kártyázik is, és az sem kizárt, hogy az egyik adóssága miatt kellett ilyen gyorsan megszabadulnia a házától.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik