Szórakozás

Zámbó Jimmy fia az X-Faktorban

zámbó krisztián (zámbó krisztián, )
zámbó krisztián (zámbó krisztián, )

A Blikk szerint Krisztián eddig is keményen küzdött azért, hogy megtalálja helyét a zenei világban.

A bulvárlap szerint a Király gyermeke könnyen csúcsra juthat, hiszen jelentkezett a szombaton kezdődő új X-Faktorba. Krisztián már januárban utalt rá, gondolkodik azon, hogy kipróbálja magát valamelyik tehetségkutatóban. Mivel komoly szerződés köti a csatornához, így részleteket nem árulhatott el, de azt mondta, hogy X-faktort kezdetektől követi és szereti, mert „ki tudja hozni az emberekből azt a pluszt, amelyet eddig nem tudtak megmutatni”. Az indulásról a mentorok kiléte győzte meg, mert mind a négyüket nagyon tiszteli. Nekik elhiszi, hogy van-e helye a pályán.

Az éneklésbe édesanyja unszolására vágott bele. Szerinte az, hogy apja hangját örökölte, „nagyobb ajándék, mint egy lottóötös”. Amikor színpadra lép, érzi, hogy Jimmy „fentről figyeli minden” lépését és tudja, apja is örülne neki, hogy azt csinálja, amiben ő is sikert sikerre halmozott. Krisztiánnak mindig az jár az eszében, mit javasolna, hogyan legyen jobb. A legfontosabb tanácsa pedig mindig ott cseng a fülemben, akárhányszor a mikrofont a kezembe fogom: soha ne elégedj meg magaddal! Ezt mondta mindig, én e szerint élek – tette hozzá Krisztián.

A Blikk megkérdezte a tehetségkutató kreatív producerét, hogy jelent-e előnyt, ha valaki ismert ember gyermekeként jelentkezik. Herman Péter szerint mindenkinél jobban érdeklik az embereket azoknak a gyermekei, akiknek az édesanyjuk vagy édesapjuk híres, de ez akkora teher is, amekkora előny. Ha jól szerepelnek, akkor a nézők örülnek, ha rosszul, az átlagosnál is nagyobb a kárörvendés. Mi azonban nem az alapján szelektálunk, hogy híresség-e a jelentkező valamelyik szülője, számunkra csak az a fontos, hogy megvan-e az énekesben az X-faktor – árulta el a producer.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik