Szórakozás

Ilyen bugyit hord Liptai Claudia – Könyvet is írt

Eddig sosem hallott titkokat árult el magáról Liptai Claudia a Bumeráng című műsorban Bochkor Gáboréknak. Egyebek mellett azt is elmondta, hogy könyvet írt.

A Music Fm meghívására augusztus 27-től egy hétig ezen a rádió állomáson hallhatók a rádiózás hazai nagy úttörői, azaz a Bumeráng nagyágyúi. A nagy visszatérés örömére tegnap Liptai Claudiát is mikrofonvégre kapták Bochkor Gáborék, a színésznő pedig őszintén válaszolt még a legprovokatívabb kérdésekre is.

Egyebek mellett arról faggatták, hogy milyen bugyit visel. Claudia szemérmesen próbálta hárítani a kérdést, de a műsorvezetők addig „zaklatták”, amíg elárulta, hogy fekete alsónemű van rajta. Azt mondta, számára fontos a színharmónia és mivel fekete ruhát viselt, így ehhez passzoló fehérneműt vett fel.

A színésznő arról is beszámolt, hogy egészen új dologba kezdett, könyvet írt.

„Életemben először olyan dologra vállalkozom, ami mindentől és mindenkitől független. Azt mondtam, valamit szeretnék létrehozni és úgy döntöttem, írok egy regényt. Ez egy krimi” – mesélte Liptai Claudia, aki hallhatóan nagyon lelkes az új feladattól. Azt egyelőre nem árulta el, mi a regény címe és azt sem, mikor kerül a boltokba. Hozzátette, ő strandkönyvnek nevezi az írását, ami elsősorban nőknek szól. Claudia azt is elárulta, könyvének kampánya október közepén indul.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik