Szórakozás

Íme, a TV2 sztárjának tündéri kislánya

Egy hét múlva kezdődik az iskola, amit Mihályfi Luca Sára, a Jóban rosszban sztárjának, Mihályfi Balázsnak a lánya már izgatottan vár. A színész családi titkaikról beszélt a Mokkában.

A színész felesége, Tóth Adrienn operaénekes elmondta, alapos szervezés zajlik náluk minden nyáron, hogy senki se unatkozzon, de a pihenésre is legyen idő. A Jóban rosszban Konrádját játszó színész ilyenkor legnehezebben az iskolakezdéssel járó “hisztit” viseli, szerinte nehéz rávenni a kislányát arra, hogy időben lefeküdjön.

„A gyerekek már nagyon várják az iskolát, de egy kicsit izgulnak. A nyári vakáció alatt mindenhová igyekszünk közösen utazni, együtt nyaralunk, de a forgatások miatt néha itthon kellett maradnom. Ha éppen szöveget tanulok, akkor sajnos elszakadok a családtól. A feleségem sokat segít a gyerekeknek az iskolakezdésben, leginkább ő tanul velük. Nekem már elkezdődtek a forgatások, amibe bele kell rázódni. Amikor bementem nagyon jó volt a hangulat, de kicsit olyan volt, mint az első nap az iskolában”- mesélte Mihályfi Balázs a TV2 kamerái előtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik