Szórakozás

Ezzel a szexi pasival erősít a TV2

szabó kimmel tamás (szabó kimmel tamás)
szabó kimmel tamás (szabó kimmel tamás)

Egy igazán szexi, a hölgyek szívét vélhetően megdobogtató fiatalembert választott új műsorához a TV2. A Voice című produkció házigazdája Szabó Kimmel Tamást lett.

Nem várt meglepetéssel rukkolt elő a TV2 új tehetségkutató műsorában. Már hónapok óta ment a találgatás, vajon ki lesz a műsorvezetője a Voice-nak. Bár olyan nevek jöttek szóba, mint Rákóczi Feri vagy Majka, de végül mégis egy eddig kevésbé ismert fiatalemberre esett a választás.

Televíziós berkekben azt beszélik, hogy azért Szabó Kimmel Tamás lett a szerencsés, mert a csatorna egy teljesen független, tévézéstől távol álló műsorvezetőt szeretett volna a képernyőre. Tamás nagyon örült a felkérésnek.

„Ahogy ez a műsor értéket közvetít, az nagyon fontos számomra. Kevés tévés tapasztalatom van, ezért nagy lehetőség ez. Megértő leszek, ha ott áll mellettem egy versenyző, aki összetört. Vele sírok majd, ha pedig nagyon boldog, akkor én is örülök. Nekem a zsűri is nagyon szimpatikus, kedvelem őket. Ez egy jól együttműködő csapat lesz. Kicsit izgulok a műsorvezetés miatt, de már készülök lelkileg és tanulok is” – mesélte Tamás a TV2 Aktív című műsorában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik