Szórakozás

Döbbenet! Eljegyezték egymást a sztártestvérek

Még mindig tart a szerelem Whitney Houston lánya és fogadott fia között, sőt egy jegygyűrűvel meg is erősítették összetartozásukat.

A napokban Nick Gordon a Twitteren megosztott egy képet, amin a húgából ágyasává lett Bobbi Kristina keze látható egy hatalmas és igen különleges gyűrűvel. A furcsa párhoz közelállók szerint ez azt jelenti, hogy Whitney Houston gyerekei eljegyezték egymást. Ezt azonban a fiatalok nem akarják megerősíteni. Viszont nehezen elképzelhető, hogy Nick csak úgy, minden indok nélkül vett volna egy ekkora, gyémántokkal díszített zafírgyűrűt a választottjának. Még márciusban, románcuk hajnalán szintén az eljegyzésükről röppentek fel hírek, de azt akkor csak az emberek hergelésére terjesztették el a szerelmesek.

Bobbi nem sokkal anyja halála után szeretett bele fogadott bátyjába, akivel azóta is együtt élnek a tragikus sorsú díva egykori házában. A környezetük és úgy a világ tágabb értelemben vett másik része viszont még mindig nem barátkozott meg a kapcsolatukkal, ugyanis hiába nem adoptálta hivatalosan Whitney Nicket soha, mégiscsak úgy nőttek fel Bobbival, mint a testvérek. Őket azonban a legkevésbé sem érdekli a közvélemény, és vígan élik életüket.


Ajánlott videó

Olvasói sztorik